Опубліковано: 12 Жовтня 2024

Щоразу «День відкритих дверей» у пологовому будинку Ковельського МТМО дивує приємними сюрпризами. Цього сонячного осіннього дня наших гостей привітав піснями та гарними побажаннями Аркадій Войтюк, відомий український співак, автор текстів і композитор. Кохання та Україна – не лише найактуальніші теми для пісень, а й для нашого сьогодення. Усі, хто чекає появи на світ свого малюка, мріють, щоб він народився в мирній Україні, у родині, де панує любов!

Наше медичне об’єднання за підтримки міської влади та благодійників робить усе можливе, аби створити безпечні і комфортні умови в закладі, надати висококваліфіковану медичну допомогу. Ми завжди підтримаємо майбутніх батьків, допоможемо вагітним подолати сумніви і страхи, дамо слушні поради, налаштуємо на позитив. Довіртесь професіоналам!

Дякуємо нашим захисникам за можливість народжувати в Україні! Дякуємо тим, хто обрав саме наш пологовий будинок для появи на світ малюка! Цінуємо Вашу довіру і чекаємо Вас, щоб першими привітати з поповненням у родині!

***

Наша шана й вдячність благодійникам, які долучилися до створення гарного настрою присутніх: ТОВ «Ковельський хлібокомбінат», ТзОВ «Волиньфарм», Ковельська академія плавання «AQUA PanSer», магазин «Sweet Dreams», фармацевтична компація «Ананта медікеар», інстаграм-магазин з продажу вітамінів «iHerb», банк пуповинної крові та стовбурових клітин «Гемафонд», фармацевтична компанія «Фармліга». Ініціатори заходу – Ковельське МТМО (генеральний директор Валентин Вітер) та колектив пологового будинку (медичний директор Василь Сеник), також підготували присутнім презенти: дитячі підгузки, пакунок для новонародженого, сертифікати на УЗД-фото майбутньої дитини у 3D-форматі та безкоштовне перебування у палаті покращеного планування.

Подарунки отримали всі!