Опубліковано: 17 Лютого 2022

«Якщо праця – твоє покликання», – під такою назвою у газеті «Вісті Ковельщини» надруковано лист від читачки Лідії Гарлінської з відгуком на статтю «Наші успіхи – ваше здоров’я» про підсумки роботи Ковельського МТМО у 2021 році.

Погоджуємося з Лідією Гарлінською, що оприлюднена нами статистика «захоплююча і в той же час сумна». Бо для медиків це не просто цифри, а врятовані життя і збережене здоров’я!

У своєму дописі Лідія Гарлінська, з-поміж іншого, зазначає:

«У розмові з людьми, які лікувалися в лікарні, почула, що покращилося лікування і харчування хворих. І це у такий непростий час.

Приємно чути хороші відгуки про Валентина Вітра, його увагу до людей, тактовність, високий про­фесіоналізм, організаторські здіб­ності.

Добре, що в лікарні є надсучасне обладнання, але для нього потрібні люди високої кваліфікації. І видно з результатів, що вони є.

Хочеться доземно вклонитися людям у білих халатах і побажати міцного здо­ров’я, терпіння, здійс­нення  нових планів і задумів. А для цього потрібне мирне небо над мирною Землею».

Переглянути статтю, опубліковану в газеті “Вісті Ковельщини”, можна за посиланням: http://vk.volyn.ua/news_30_12428_YAkschopratsya%E2%80%93tvoepoklikannya.html