Опубліковано: 14 Грудня 2023

Участь у заході міжнародного значення разом із представниками медичної спільноти України взяли наші фахівці: завідувач реабілітаційного відділення Лариса Куролес, психолог Ольга Півень та  фізичний терапевт Людмила Грибінчик.

Враховуючи потреби часу, Ковельське МТМО активно долучається до процесу створення нових потужностей реабілітації поранених та постраждалих через війну. З початком повномасштабного вторгнення на базі нашого медичного об’єднання проліковано понад пів тисячі військових з різних куточків країни. Над зміцненням їхнього фізичного та психоемоційного здоров’я працює майже пів сотні кваліфікованого медичного персоналу. Це – лікарі з фізичної та реабілітаційної медицини, фізичні терапевти, ерготерапевти, ортопеди-травматологи, логопеди, невропатологи, фахівці з лікувальної фізкультури та масажу, психотерапевти та психологи.

Ми прагнемо, щоб пацієнти могли відновлюватися у комфортних умовах під наглядом професіоналів. Ми вдосконалюємо матеріально-технічну базу та впроваджуємо нові комплексні послуги реабілітаційної допомоги заради здоров’я наших захисників.

Разом – до Перемоги, до мирного та безпечного майбутнього!

Валентин Вітер,

генеральний директор Ковельського МТМО